After Sales magazine

 Nu de tijd weer aanbreekt om de winterkleding uit de kast te halen, is het ook verstandig om u af te vragen hoe u uw bestelwagen zo optimaal mogelijk voorbereidt op de winter. Mercedes-Benz Vans sluit daar op aan met een verfrissend aanbod van nieuw én aantrekkelijke aanbiedingen in onze nieuwe ‘BOOST’ magazine.


BOOST magazine
In deze nieuwe editie van BOOST presenteren wij u enkele tips voor de winter. Ook vertellen wij wat u zelf kunt doen om uw bestelwagen in optimale conditie te houden en welke rol uw Mercedes-Benz Van ProCenter daarbij speelt. Samen zorgen we voor een zorgeloze winter waarin het werk door gaat.

 

Daarnaast maakt u kennis met de nieuwe X-Klasse en met de spectaculaire mogelijkheden van een Sprinter.


Bekijk het BOOST magazine op mercedesboost.nl

 

 

Pakketdeals voor sidebars en trekhaken
Speciaal voor de Citan en de Vito zijn er nu aantrekkelijke pakketdeals met een trekhaak en sidebars. Dat betekent: goede zaken voor het uiterlijk, het gebruiksgemak en tijdelijk ook voor de portemonnee.


Bekijk de aantrekkelijke pakketdeals voor sidebars en trekhaken

 

 

Winterbandenactie
Om ook in de winter goed en veilig te kunnen doorwerken, zijn winterbanden op uw bestelwagen onontbeerlijk. Het Mercedes-Benz Van ProCenter levert ook daarvoor maatwerk: van de perfecte winterband tot en met de complete winterwielenset. Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe prijzen.

Bekijk de winterbandenactie

 

 

Kruiswoordpuzzel en X-Klasse off-road wedstrijd
Maak de kruiswoordenpuzel in het BOOST magazine en maak kans op 1 van de 5 X-Klasse goodiebags. Tip: de kruiswoordpuzzel heeft iets te maken met de gloednieuwe X-Klasse!

 

Maak jij liever kans op een avontuurlijk weekend met de gloednieuwe X-Klasse? Post dan een originele foto met één van onze pop-up X-Klasse op onze Facebookpagina met de hashtag #XClassOffroad. Ook belonen we 5 originele foto’s op een X-Klasse goodiebag. Kortom: ga snel op zoek naar één van onze pop-up X-Klasse!

 

Post je foto op Mercedes-Benz Vans Nederland op Facebook

 

 

Bekijk de actievoorwaarden

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart