Proeflease voor de Mercedes-Benz Citan en Vito.

Laat de Citan, Vito of Sprinter met een halfjaarcontract starten


Wat is Proeflease?

Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de Citan, Vito of Sprinter én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie. Een proefrit geeft u een goede indruk van de bestelwagen, maar om écht te ervaren hoe deze in uw praktijk bevalt, zou u er langer in willen rijden. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico. 


In dit halfjaar leert u niet alleen deze Mercedes-Benz bestelwagen tot in detail kennen, ook maakt u kennis met de voordelen van een gespecialiseerde bestelwagenorganisatie en de gemakken van een full operational service lease. Deze bestaat uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. En met Proeflease voorzien we uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter zelfs gratis van uw eigen belettering. Deze flexibele manier van kennismaken zal u als ondernemer zeker aanspreken, want veranderen uw bedrijfsomstandigheden en daarmee de vraag naar mobiliteit, dan levert u de bestelwagen na zes maanden weer in. Als de Citan, Vito of Sprinter zich voor u bewezen hebben en u wilt niet meer uitstappen, dan rijdt u door met de Citan, Vito of Sprinter voor hetzelfde scherpe leasetarief.


Proefleasen is eenvoudig

Proefleasen? Dan zien de komende zes maanden er als volgt uit:

 • Samen met de verkoopadviseur bepaalt u een passende bestelwagen voor uw inzet en selecteert deze uit onze voorraad.
 • Stem daarna de gewenste looptijd en bijbehorend kilometrage af voor een full operational service lease bestaande uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.
 • Stuur ons uw logo, dan beletteren wij uw Citan, Vito of Sprinter (tot € 300,- excl. BTW).
 • Stap binnen vijf werkdagen in uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter.
 • Ervaar zes maanden lang de voordelen van de bestelwagen en de Mercedes-Benz bestelwagendealer en maak indruk op uw collega‘s, vrienden en klanten!
 • Mocht de bestelwagen om welke reden dan ook niet het geschikte voertuig voor u zijn, dan levert u hem na 6 maanden Proeflease weer in en bent u tot niets verplicht.


De voordelen van de Mercedes-Benz bestelwagendealer

Van de Citan, Vito of Sprinter hebt u dagelijks profijt. Maar hebt u enig idee wat de vergaande service en dienstverlening van de Mercedes-Benz dealer waard is?


Bij ons bent u zeker van:

 • 120 Jaar bestelwagenervaring en advies op maat.
 • Fijnmazig netwerk met 70 servicepunten in Nederland.
 • Lange openingstijden tot 22.00 uur op strategische punten door het hele land.
 • MobiloVan: 30 jaar gratis mobiliteitsgarantie en pechhulp in heel Europa.
 • Mercedes-Benz noodtelefoonnummer waarbij Mercedes-Benz bestelwagenspecialisten vanuit heel Europa direct bereikbaar zijn. U wordt te woord gestaan in uw eigen taal en dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.


Meer informatie

Wilt u proefleasen of meer informatie? Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 


 
 
 
 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart